Yazılım
Yüzünüzü yükseklere çevirecek eğitimler burada!
C/C++
Atölye kapsamında başlangıç düzeyinden ileri düzeye kadar olmak üzere farklı düzeylerde eğitim alabilirler. C ile başlangıç düzeyinde temel yapısal programlama kavramları ve mantalitesini öğrenirken ileri düzeyde işaretçiler, yapılar ve dinamik hafıza yönetimi veri yapıları oluşturabilecek düzeyde programlama becerileri kazanabilirler. C++ ile nesne tabanlı programlamayı ve nesne tabanlı programalamada önemli kavramları öğrenirler.
Python
Bu atölyede yazılım dünyasında yaygın olarak kullanılan Python programlama dilini ve Python programlama dilinin temeli olan nesne yönelimli programlamanın temellerini öğrenebilirler.
Scratch ile blok tabanlı programlama
Bu atölyede genç programala sevdalıları programlamanın temel kavramlarını ve uygulamalarını eğlenceli bir şekilde etkileşimli uygulama ve oyunlar geliştirerek öğrenebilirler.
Katı Modelleme
Bu atölyede açık kaynaklı bir katı modelleme uygulaması olan Freecad ile katı modellemenin temelleri hakkında uygulamalı olarak bilgi edinebilir ve elde ettikleri bilgiler sayesinde gerçekleştirmek istedikleri porjeler için parçaları 3D yazıcılar ile bastırabilirler.
Yapay Zeka
Bu atölyede temel pyton programlama becerisine sahip bireyler. Yapay zeka, makine öğrenimi ve nöral ağlar ile yapay zeka programlama becerileri kazanırlar
Arduino
Bu atölyede arduino ile microişlemci kodlama becerileri kazanarak. Kişisel projelerine uygun olarak arduino ve arduino ile birlikte kullanabilecekleri donanımlar ve nasıl kullanıcakları hakkında bilgiler edinirler
Unity Temel Oyun Geliştirme
Unity atölyesi ile temel olarak 3D bir oyun programla süreçlerinde gerekli olan kodlama, animasyonları yönetme ve oyun nesneleri ile etkileşimde bulunabilme becerileri kazanırlar
TÜBİTAK Bilgisayar Olimpiyat Hazırlık
Olimpiyat atölyesinde öğrenciler ortaokul ve lise olmak üzere iki farklı düzeyde olimpiyatlara hazırlık eğitimi alabilirler. Atölye kapsamında programlama becerileri, çeşitli problem çözme algoritmaları, veri yapıları, graf yapıları, programlamaya yönelik matematik konularında kendilerini geliştirme imkanı bulurlar.